UWAGA !!!
Chwilowo niedostępne zasłonki do O1kombi
1. Jak będą dostępne zasłonki do 01 kombi to proszę o napisanie o tym na forum. 2. Czy wszystkie zasłonki do 01 kombi są prawidłowo dopasowane (bez prześwitów) ?
Jeżeli już ktoś posiada zasłonki do 01 kombi , proszę o podzielenie się wrażeniami
Jeździ może ktoś z Was 11 z Poznania do Katowic? Zastanawiam się jak obecnie wygląda i jak się jedzie tą trasą. Czy dużo jest tam remontów? Gdzie można napotkać większe korki? No i ogólnie czy się opłaca jechać tą trasą.
Ja jeżdżę 5tką do Wrocławia i później A4 do Katowic. Ale ostatnio przez remont na A4 straciłem raz 40min, a drugim razem prawie 1.5 godziny.
Nie wiem czy się w tą środę nie wybrać 11-stką, czy zostać przy 5-tce. Wychodzi mi 355km 11-tką w porównaniu do 420km 5-tką. Chyba że pojadę przez Kórnik i Srem, później na Rawicz, Wrocław, Katowice to 400km.
Jest jeszcze trasa autostradą na Łódź i później odbić na Katowice. Tylko dokładnie nie wiem którędy, żeby nie jechać do końca autostrady i ominąć Łódź.
Sebastian_S, leć sobie przez Łodz... w Łodzi juz po remontach jedynie w okolicach Piotrkowa i Radomska są 3 zwężki . Jak bedziesz jechał od Poznania to pierwszy zjazd w Emili masz zamkniety więc pozostają dwa następne... obojętnie którym zjedziesz , będziesz miał znaki na Katowice
gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz